VMP studiereis Zweden

VMP studiereis van woensdag 23 t/m vrijdag 25 september 2015

Inspiratie in het Venetië van het Noorden, Studiereis met de VMP naar Stockholm

Van woensdag 23 tot en met vrijdag 25 september bezoekt de VMP Stockholm. Volgens insiders één van de mooiste steden ter wereld. Gelegen op veertien, met bruggen verbonden, eilanden en met Europa’s grootste Middeleeuwse centrum: Gamla Stan. Een mooi decor voor een interessante trip. De VMP nodigt u van harte uit om mee te gaan! Zweden is een inspiratiebron op het gebied van de gezondheidszorg. Tijdens de driedaagse staan drie thema’s centraal.

In het Karolynska instituut, het toonaangevende academische ziekenhuis van Zweden, zullen we inzoomen op kwaliteit van zorg. Waardecreatie met de medisch specialist aan het roer. Het wenkende perspectief? Meer kwaliteit voor minder geld…. Staan we in Nederland aan het begin van de decentralisatie van zorgtaken naar de gemeente, in Zweden hebben ze al vele jaren ervaring. Wat zijn de Stockholmse lessons learned? ICT in de zorg is een speerpunt op de landelijke Zweedse zorgagenda. E-health, zelfmanagement en het Elektronisch Patiëntendossier zijn thema’s waar de Zweden, doortastend als ze zijn, een forse voorsprong hebben genomen op ons polderland….. Vanzelfsprekend zult u ook tijdens reis kunnen genieten van een aantrekkelijk randprogramma waarin we Stockholm echt gaan beleven. Zoals u van de VMP gewend bent, zal er verder genoeg gelegenheid zijn om met de deelnemers te netwerken.

Reactie van de klant

More than events maakt zijn naam waar. Maaike is more, pro-actief, meedenkend en een als persoon een belevenis om mee samen te werken. Dit vanuit mijn ervaring als bestuurslid van de VMZ.

Margriet van Egmond