More than Events: meer dan een Event alleen ….

More than Events is een organisatiebureau dat zich bezighoudt met events, congressen en studiereizen met name in de gezondheidszorg.
Mensen bij elkaar brengen om kennis te delen, te ontvangen en te netwerken in een inspirerende omgeving door middel van een goed inhoudelijk programma.

Wie is More than Events? 
Maaike Witjes heeft vele jaren ervaring in het organiseren en het ontwikkelen van bijzondere en betaalbare events. Van A t/m Z wordt alle zorg uit handen genomen waardoor u zich als opdrachtgever totaal kunt focussen op de inhoud en hetnetwerken. Vanuit haar kennis en enthousiasme weet ze de juiste tools te gebruiken om alle puzzelstukjes samen te laten vallen in een passend event.

More than Events verzorgt, Corporate events:

  • Congressen, workshops, seminars & meetings, bedrijfsuitjes (personeelsfeest, relatiedag of presentatie)
  • Studiereizen en congresreizen
  • Verenigingsmanagement voor (beroeps) verenigingen

Dit dynamische organisatiebureau zorgt voor een persoonlijke warme sfeer bij kleine en grote evenementen. Vernieuwende workshops, verrassende bedrijfsuitjes en innovatieve corporate events worden in stijl en op maat georganiseerd. Daarnaast organiseert More than Events in opdracht studiereizen in binnen- en buitenland. De core business ligt bij de gezondheidszorg.

More than Events staat voor professionaliteit, flexibiliteit, originaliteit en gedrevenheid met een persoonlijke touch. More than Events is sparringspartner, adviseur en leverancier en gaat voor een duurzame samenwerking. Meer dan een Event alleen….