Corporate events:
Congressen, workshops, seminars & meetings, bedrijfsuitjes (personeelsfeest, relatiedag of presentatie)

More than Events staat garant voor een goed georganiseerd event waar u indruk mee maakt.
Of het nu gaat om eén- en meerdaagse congressen, workshops, seminars en meetings of bedrijfsuitjes More than Events zorgt dat het een onvergetelijke dag wordt. Graag geeft More than Events deskundig advies over de meest effectieve manier waarop u uw event vorm kunt geven.  U kunt More than Events inschakelen voor de complete organisatie van uw congres, maar ook voor het verzorgen van deeltaken rond een event.

Studiereizen en congresreizen
Onder studiereizen verstaat More than Events reizen waarbij de deelnemers uit een bepaalde sector kennis opdoen in een ander land.
Vanuit een bedrijf en/of instelling zult u studiereizen organiseren om uw kennis te vergroten en deze in te zetten in uw bedrijf of instelling. Daarbij komt u in contact met andere professionals en vergroot u uw netwerk. Het opzetten en organiseren van een studiereis is onze tweede natuur (zowel binnen als buiten Europa). Samen met u maken we een plan van aanpak. We bespreken uw wensen en verwachtingen. Daarin kan More than Events het organisatorisch en logistieke onderdeel voor u gaan verzorgen; het boeken van hotels en vluchten, het regelen van tranfers, referentiebezoeken (site-visits) tot aan de maaltijden en alle andere faciliteiten.

Verenigingsmanagement voor (beroeps) verenigingen
Uw volledige secretariaat uit handen geven of deeltaken hiervan kan bij More than Events. U kunt More than Events inzetten voor ondersteunende diensten en taken.


Businesspartners

De juiste partners bij elkaar brengen om samen een compleet congres en/of studiereis neer te zetten kan een belangrijke factor zijn. We hebben elkaar nodig voor innovatie en creatie om de juiste doelen te behalen.
More than Events is hierbij een spin in het web met een groot netwerk! Heeft u advies, hulp of ondersteuning nodig om de juiste (zorg) instellingen of bedrijven bij elkaar te brengen? More than Events helpt u hier graag bij.


Hoe werkt More than Events?

Een event staat of valt met samenwerking, planning en een heldere opzet, daarom hecht More than Events veel waarde aan een gestructureerde werkwijze. We werken volgens een plan van aanpak en hebben tussentijds regelmatig overleg. Korte lijnen en transparantie!

More than Events biedt ondersteuning bij de logistieke organisatie van bijeenkomsten in opdracht van derden. Daarbij is More than Events voor de opdrachtgever zowel sparringpartner als adviseur als leverancier.

Voor een oriënterend gesprek kun u telefonisch contact opnemen met Maaike Witjes: 06 2832 6626 of mail naar: maaike@morethanevents.nl