It’s time to GROW

De wereld om ons heen draait sneller dan ooit, met elke dag nieuwe problemen voor elke nieuwe oplossing die wordt geboden. Innovatie in techniek en dienstverlening doen de lijnen vervagen tussen bedrijven, overheden, sectoren en mensen. De tijd dat alles in hokjes ingedeeld kon worden, de tijd dat de patiënt zich liet sturen en vooral de tijd dat wij, managers van de zorg, de dingen doen omdat we die altijd zo deden is nu echt voorbij.

Om de comfort zone van onze patiënt te verhogen, moet wij buiten die van onszelf treden. Daarom willen wij alle managers van de zorg verenigen om zo de ketens en kaders binnen de zorg te overstijgen. We gaan dit doen door directeuren uit alle sectoren van de zorg elkaar te laten ontmoeten, te verbinden en samen te vernieuwen. Wij zetten ons hier als VMZ al jaren voor in en nu is het tijd voor de volgende stap met de lancering van ons nieuwe platform: GROW.

Groei begint nou eenmaal buiten onze eigen comfort zone. Daarom nodigen wij iedereen uit om deel te nemen aan ons eerste GROW-event:
Disrupting the system; GROWing Health Care
Verbinding over grenzen
Maandag 30 oktober 18.00 – 22.00 | Pelgrims Father Church, Delfshaven in Rotterdam

More information: https://vmz.nu/agenda/vmz-grow-event