Zorgmanagers opgelet!
Hierbij een uitnodiging voor een studiereis van woensdag 10 t/m zaterdag 13 juni 2020 naar Zwitserland. We gaan op bezoek in het land dat samen met Nederland al jaren bovenaan staat in allerlei ranglijsten over de kwaliteit van de gezondheidszorg.

‘The Swiss Challenge’

Aan deze toppositie hangt echter een prijskaartje. En daar ligt de uitdaging voor Zwitserland. Hoe blijft de zorg toekomstbestendig? We maken kennis met de strategische zorgagenda van het land en bezoeken de befaamde medische en farmaceutische zorg, maar ook meer preventief gerichte programma’s gericht op gezond leven en oud worden. Heb jezelf wensen of ideeën over het programma? Geef ze aan! We zijn nu nog aan het bouwen.

We bezoeken 2 steden, Zürich en Luzern. Zürich is de grootste stad van het land en biedt een enorme afwisseling aan cultuur, bezienswaardigheden en uitgaan. Luzern is compacter, heeft een prachtige Altstadt en ligt aan de voet van de Alpen. Een uitstapje bergopwaarts zal niet ontbreken.

Een reisgezelschap rond de 15 met een uitloop tot 20 deelnemers is weer ons doel. Deze groepsgrootte is ideaal om met elkaar de reis te beleven, verdieping te zoeken en om te netwerken.

Meer informatie over het inhoudelijk programma volgt binnenkort.

  

Het arrangement voor deze studiereis bestaat uit:
• Directe groepsretourvlucht naar Zürich
• Transfers gedurende de gehele reis
• Geheel ingevuld inhoudelijk programma
• 3 Hotelovernachtingen, inclusief ontbijt
• 3 x Gezamenlijke lunch
• 2 x Avondprogramma, inclusief diner
• Persoonlijke assistentie ter plaatse (bij meer dan 12 deelnemers)

Kosten: 1495 euro
(inclusief btw)

Maximaal aantal deelnemers: 20

Schrijf je in! 
Inschrijving is geopend
Meldt u zich na de sluitingsdatum aan, zullen wij dit bekijken op basis van beschikbaarheid en bestaat er een mogelijkheid dat wij een meerprijs moeten berekenen.

Vluchtinformatie:
Vertrek 18 september vanuit Amsterdam Schiphol
18/9/2019 – KL 1953 – AMS -Zürich – vertrek tijd 7.05 uur – aankomst 8.35 uur
21/9/2019 – KL 1960 – Zürich – AMS –  vertrektijd 14.15 uur – aankomst 15.55 uur

Contact:
Maaike Witjes | maaike@morethanevents.nl | 06-28326626


Informatie over de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen.
Per 1 juli 2018 is er voor reisorganisatoren een nieuwe regeling in werking getreden: de nieuwe Europese Richtlijn Pakketreizen (de oude regeling was nog uit 1990). Deze richtlijn betekent in de praktijk dat iedereen die een reis organiseert en verkoopt wettelijk verplicht is zich aan te  sluiten bij een Garantieregeling, zoals SGRGGTO en STO Garant.

Voor alle aanbieders van pakketreizen geldt het volgende inzake reisgarantie: De garantie voorkomt dat consumenten de reissom, die zij vooruit hebben betaald, in geval van financieel onvermogen ofwel bij faillissement van de reisaanbieder kwijt zijn. De reisgarantie garandeert reizigers die al op reis zijn bovendien dat zij gerepatrieerd worden.
Voor meer informatie, klik hier

Boekingsprocedure
Nadat u van More than Events een boekingsbevestiging en factuur hebt ontvangen, ontvangt u van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een wachtwoord. U wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Na bevestiging van de uitnodiging kunt u direct overgaan tot betaling. Afhankelijk van het tijdstip van boeking krijgt u een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer als u kort voor vertrek boekt. Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow.

Verzekeringen: 
U dient zelf uw reis- en/of annuleringsverzekering te verzorgen. Let wel, dit betreft een zakelijke reis en dient ook zo verzekerd te zijn.

Annulering:
In geval van annulering is de Deelnemer het volledige honorarium of een gedeelte van het Honorarium verschuldigd.
De Deelnemer is verplicht in geval van annulering:
– tot 6 maanden voor aanvang 15%;
– 6 tot 4 maanden voor aanvang 25%;
– 4 tot 3 maanden voor aanvang 50%;
– 3 tot 2 maanden voor aanvang 75%
– vanaf 2 maanden voor aanvang 100%