Banner studiereis 2016

VMZ studiereis: woensdag 21 t/m vrijdag 23 september 2016

De VMZ nodigt u uit om woensdag 21 t/m vrijdag 23 september 2016 mee te gaan naar België. We gaan de zorg vanuit een Europees perspectief bekijken en beleven.  Het programma is zeer gevarieerd. Natuurlijk bezoeken we in Brussel het Europese parlement en de Europese commissie. Leidende thema´s zijn met name de onderwerpen die de Europese zorgagenda domineren: preventie, e-health, kostenbeheersing, kwaliteitsbenchmark, beleid ouderen en chronisch zieken.

We laten ons inspireren door toonaangevende sprekers en gaan in België kijken bij zorgorganisaties die excelleren op deze Europese thema´s. Ook gaan we ons verdiepen in de geschiedenis van het Belgische zorgstelsel en laten ons meevoeren in de fundamentele wijziging die momenteel bij onze zuiderburen plaatsvindt in de zorg.

Vanzelfsprekend zult u tijdens de driedaagse ook genieten van een aantrekkelijk randprogramma waarin we België van zijn meest gastvrije en gezellige kant gaan meemaken. De VMZ-reis biedt genoeg gelegenheid om met de deelnemers te netwerken.

Meer informatie: www.vmz.nu

Reactie van de klant

Ik werk al een aantal jaren nauw met Maaike samen. We organiseren studiereizen en verzorgen de partner-/sponsorcontacten vanuit de Vereniging Managers Zorg. Enthousiast, klant- en resultaatgericht, vakkundig en representatief zijn voor mij kenmerken van Maaike die maken dat ik zeer tevreden ben over onze samenwerking.

Erik Boerkamp, bestuurslid VMZ en Regiomanager De Twentse Zorgcentra.